ערימת פנקייקים עם קרם יוגורט ופירות
לשמור על איזון זה גם לדעת מתי להתפנק לפעמים, ומה יותר מפנק מערימה של פנקייקים חמים ונימוחים בשבת בבוקר? נסו לשדרג את הפינוק עם המתכון הזה של הקונדיטור תומר אומנסקי, ואל תוותרו על הקרם והרוטב
פורסם:

לפנקייק:
- 2 גביעי יוגורט bio אורגני 3% החדש של green
- 3 ביצים
- 280 גרם קמח (2 כוסות)
- 100 גרם סוכר (חצי כוס)
- כפית אבקת אפייה
- כפית אבקת סודה לשתייה
- 50 מ״ל חלב
- 50 מ״ל שמן
- קורט מלח
לקרם:
- 500 מ״ל שמנת להקצפה
- גביע יוגורט bio אורגני 3% החדש של green
- 2 כפות אבקת סוכר
- 2 כפות פודינג וניל
לרוטב פרי:
- 300 גרם מיקס פירות יער של שופרסל (להפשיר)
- 2 כפות אבקת סוכר
-
מערבבים את כל חומרי הפנקייקס ביחד. מחממים מחבת ומשמנים היטב
-
מטגנים משני הצדדים עד להשחמה (מטגנים עם מכסה מעל המחבת)
-
מקציפים את כל חומרי הקרם יחד לקרם יציב
-
טוחנים יחד את רכיבי הרוטב
-
בהגשה: עורמים פנקייקים ומורחים ביניהם את הקרם, מזלפים אתה רוטב מעל. בתאבון
פרסומת
מצאתם טעות לשון?



