mako
פרסומת

תפוחי אדמה אפויים בחרדל ודבש

השנה תומר אומנסקי מוותר על המדורה ומכניס את תפוחי האדמה לתנור עם מרינדה נפלאה של חרדל ודבש עם ארומה משגעת

פורסם:
 תפוחי אדמה אפויים בחרדל ודבש של תומר אומנסקי
צילום: תומר אומנסקי
הקישור הועתק

לקראת ל"ג בעומר החלטתי לקחת את תפוחי האדמה מהמדורה ולהכניס אותם למרינדה נפלאה של חרדל ודבש.

אפייה ארוכה ומקבלים תפוחי אדמה אפויים ונימוחים עם ארומה משוגעת ובמקום ריח העשן הכבד והלא אקולוגי של המדורות אנחנו זוכים לריח של מתיקות וקצת עקצוץ חרדלי.

  • חבילת תפוחי אדמה (רצוי מיני תפוחי אדמה לאפייה)

  • 2 כפות דבש שופרסל green

  • כף חרדל חלק

  • 4 כפות שמן זית אורגני green

  • כפית רוזמרין מיובש

  • כפית מלח

  • חצי כפית פלפל שחור

  • 3 שיני שום כתושות

  1. שוטפים את תפוחי האדמה היטב ומייבשים אותם

  2. מערבבים את כל חומרי המרינדה יחד

  3. מערבבים את תפוחי האדמה עם המרינדה ומכניסים לתבנית מרופדת בנייד אפייה

  4. אופים כשעה ב180 מעלות טורבו. לא חובה אך מומלץ מאוד להגיש את המנה לצד סלט עלים מרענן