mako
פרסומת

כנפיים בתנור בשני טעמים

מה מנשנשים מול המונדיאל? תומר אומנסקי מוכיח שגם את הנשנוש הכי מושחת ומוגזם אפשר לאזן במתכון לכנפי עוף אפויות בתנור בתבלינים ושומשום וברוטב סילאן ג'ינג'ר

תומר אומנסקי
מגזין שופרסלבחסות שופרסל green
פורסם:
כנפיים בתנור בשני טעמים
צילום: תומר אומנסקי
הקישור הועתק

מכירים את הכנפיים המושחתות המוגזמות? אלה שמטגנים ומזגגים בהמון רוטב צ׳ילי מתוק-מתוק?! יופי! 

אז לכבוד שידורי המונדיאל קבלו נשנוש מושלם ומאוזן מול המסך - כנפיים אפויות בתנור בשני טעמים, תתכוננו להתאהב ולקבל המון מחמאות על הדרך!

  • 1 ק״ג כנפיים חצויות

לתערובת תבלינים:

  • 0.5 כוס שמן זית green

  • 2 כפות פפריקה

  • כפית כורכום

  • 2-3 שיני שום כתושות

  • כפית מלח גדושה

  • חצי כפית פלפל שחור גרוס

  • חצי כוס שומשום

לכנפיים בסילאן ג׳ינג׳ר:

  • 0.5 כוס שמן זית green

  • 0.5 כוס סילאן green

  • כף חרדל חלק

  • 2 ס״מ שורש ג׳ינג׳ר טרי מגורד

  • 2 שיני שום

  • כפית מלח

  • חצי כפית פלפל שחור

  • אופצייה: להוסיף רבע כוס מיץ לימון

  • להגשה: בצל ירוק

  1. בשתי קערות נפרדות מערבבים את תערובות הציפוי 
  2. לכל קערה מוסיפים חצי מכמות הכנפיים ומערבבים היטב
  3. משרים כחצי שעה ולאחר מכן מסדרים על רשת תנור שמונחת על תבנית תנור
  4. אופים בתנור שחומם מראש ל-220 מעלות טורבו כ-35 דקות עד שהכנפיים מזהיבות
  5. מפזרים מעט בצל ירוק מעל ומגישים מיד