mako
פרסומת

שיפודי צ'יפס בשלושה צבעים

צ'יפס הוא אחד המאכלים האהובים בעולם, עד כדי כך אהוב שיש לו יום בינלאומי משלו. אבל מי אמר שצ'יפס חייב להיות מושחת? תומר אומנסקי בגרסה מאוזנת שכוללת צ'יפס אפוי מתפוחי אדמה, בטטות וסלק שמוגש לצד מטבל יוגורט

תומר אומנסקי
מגזין שופרסלבחסות שופרסל green
פורסם:
שיפודי צ'יפס
צילום: תומר אומנסקי
הקישור הועתק

אף פעם לא הייתי איש של צ׳יפס, תמיד העדפתי פוטטוס או תפוח אדמה אפוי בתנור כך שלכבוד יום הציפס הבינלאומי החלטתי להציג אינטרפרטציה מאוזנת משלי לצ'יפס, אולי המאכל האהוב בעולם או לפחות אחד מהם.

לפניכם נשנוש צ'יפס מאוזן המבוסס על תפוחי אדמה, בטטה וסלק בשמן זית ומלח ים אטלנטי, חלופה מצוינת לטיגון עמוק, עם אפשרות לתוספת ירקות נוספים במסגרת הפחמימה שאתם צורכים ואוהבים במיוחד כמובן, הרגישו חופשי להתפרע ולשתף אותי!

  • 2 סלקים

  • 2 תפוחי אדמה

  • 2 בטטות

  • שמן זית green

  • מלח ים אטלנטי green

  • מגישים לצד קטשופ green או מטבל יוגורט (ראו מתכון מטה)

למטבל יוגורט:

  • 1/2 כוס יוגורט 

  • שן שום קצוצה 

  • מלח

  • פלפל

  1. שוטפים היטב את הירקות וחותכים לקוביות
  2. טובלים את השיפודים במים כחצי שעה לפני האפייה כדי שלא ישרפו באפייה
  3. מערבבים את הירקות היטב עם שמן זית ומלח אטלנטי בקערה
  4. משפדים את הירקות ומכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך 40 דקות, הופכים אחרי 20 דקות
  5. מגישים לצד קטשופ או מטבל יוגורט 
פרסומת