mako
פרסומת

סורבה אבטיח

אמנם עבור חובבי אבטיח, מדובר בפרי מושלם כמו שהוא, אבל אם כבר להכין איתו משהו, אז שיהיה הכי קפוא והכי מרענן שיש. קבלו את המתכון של שיינא גרשוביץ לברד אבטיח

שיינא גרשוביץ
מגזין שופרסלשופרסל green
פורסם:
סורבה אבטיח של שיינא גרשוביץ
צילום: שיינא גרשוביץ
הקישור הועתק

  • 1/2 אבטיח
  • 1/2 לימון סחוט 
  • קרח 
  • 1/3 כוס מים 
  • בזיליקום
  • נענע
  • מייפל שופרסל green

  1. חותכים את האבטיח לקוביות ומקפיאים מינימום שעתיים
  2. מכניסים את האבטיח הקפוט למעבד מזון עם חצי לימון סחוט, קרח, ושליש כוס מים (אפשר להוסיף בזיליקום/נענע/מייפל/עוד פרי קפוא) וטוחנים
פרסומת