mako
פרסומת

פתיתי כוסמת ברוטב אדום

אם עד היום פחות התחברתם לכוסמת, זה כנראה כי פשוט לא ניסיתם את המתכון הנכון. שיינא גרשוביץ במתכון טבעוני ונטל גלוטן שיסגור לכם את הפינה

שיינא גרשוביץ
מגזין שופרסלבחסות שופרסל green
פורסם:
פתיתי כוסמת ברוטב אדום
צילום: שיינא גרשוביץ
הקישור הועתק

למי שפחות התחברו לעולם הכוסמת: תנסו את המתכון הזה - פתיתי כוסמת טבעוני ברוטב עשיר אדום. הוא סופר פשוט אבל סוגר פינה ברמות.

  • כוס וחצי כוסמת ירוקה שהושרתה במים פושרים לפחות שעה
  • כוס רסק עגבניות בלי תוספת סוכר
  • כוס נוזל קוקוס שופרסל green
  • 2 שיני שום פרוסות
  • 2 כוסות מים

  1. מטגנים את השום עם מלח בסיר/מחבת רחבה. מסננים ושוטפים את הכוסמת ומוסיפים פנימה
  2. מערבבים ומוסיפים את הרסק עגבניות, נוזל קוקוס ו-2 כוסות מים פושרים. מערבבים ומכסים
  3. מבשלים על אש נמוכה-בינונית למשך 15-20 דקות. תוך כדי פותחים ומערבבים ואם יש צורך מוסיפים מלח