פתיתי כוסמת ברוטב אדום
אם עד היום פחות התחברתם לכוסמת, זה כנראה כי פשוט לא ניסיתם את המתכון הנכון. שיינא גרשוביץ במתכון טבעוני ונטל גלוטן שיסגור לכם את הפינה
פורסם:

למי שפחות התחברו לעולם הכוסמת: תנסו את המתכון הזה - פתיתי כוסמת טבעוני ברוטב עשיר אדום. הוא סופר פשוט אבל סוגר פינה ברמות.
-
כוס וחצי כוסמת ירוקה שהושרתה במים פושרים לפחות שעה
-
כוס רסק עגבניות בלי תוספת סוכר
-
כוס נוזל קוקוס שופרסל green
-
2 שיני שום פרוסות
-
2 כוסות מים
-
מטגנים את השום עם מלח בסיר/מחבת רחבה. מסננים ושוטפים את הכוסמת ומוסיפים פנימה
-
מערבבים ומוסיפים את הרסק עגבניות, נוזל קוקוס ו-2 כוסות מים פושרים. מערבבים ומכסים
-
מבשלים על אש נמוכה-בינונית למשך 15-20 דקות. תוך כדי פותחים ומערבבים ואם יש צורך מוסיפים מלח
מצאתם טעות לשון?



