mako
פרסומת

צ'יפס טופו ברביקיו

נתקלנו בהרבה מתכונים לטופו, ובהרבה סוגים של צ'יפס, אבל על זה בחיים לא היינו חושבים. שיינא גרשוביץ עם מתכון לחטיף קריספי, טעים ומקורי במיוחד, שהוא גם טבעוני, גם ללא גלוטן וגם עשוי משני רכיבים בלבד

שיינא גרשוביץ
מגזין שופרסלבחסות שופרסל green
פורסם:
צ'יפס טופו ברביקיו
צילום: שיינא גרשוביץ
הקישור הועתק

יום הצ׳יפס הבינלאומי שמח! לא, אני לא צוחקת, ולא המצאתי את זה... יש יום כזה שמוקדש כל כולו למאכל הפופולרי ומבחינתי המצאות של ימי חג שכאלה זה הדבר הכי כיף בעולם כי זה נותן לי אחלה כותרת וקונספט למתכון והשראה להכין מתכונים מאתגרים בסגנון שלי!

אז אם 13 ביולי הוא יום חג, בואו נחגוג עם מתכון צ'יפס טבעוני וללא גלוטן!

  • חבילת טופו green

  • שמן זית

  • תבלינים: מלח, אבקת קארי, אבקת ברביקיו, שומשום צבעוני, אופציונלי: שום גבישי, פפריקה אדומה, כורכום

  1. תחילה נייבש את הטופו בנייר סופג ונחתוך אותו לרוחב, כמה שיותר דק - יותר טוב

  2. נניח על נייר אפייה ונזלף שמן זית green

  3. נוסיף את שאר התבלינים ונמרח משני הצדדים על הטופו

  4. נכניס לתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך חצי שעה ונהפוך תוך כדי

שימו לב! אם הצ'יפס לא הופך לקריספי אחרי חצי שעה, פשוט להשאיר עוד זמן ולבדוק כל כמה דקות אם מוכן.

תהנו ויום צ'יפס נהדר לכולם!