mako
פרסומת

אטריות אורז מוקפצות בשמן צ'ילי

ריטה גולדשטיין במתכון למוקפץ קל ומהיר להכנה של אטריות אורז בשמן צ'ילי שמגישים עם מלא ירוקים. מנה חריפה במיוחד, היזהרו במינונים

ריטה גולדשטיין
פורסם:
אטריות אורז מוקפצות בשמן צ'ילי
צילום: ריטה גולדשטיין
הקישור הועתק

  • 3 כפות שמן שומשום
  • 3 שיני שום כתוש
     
  • חצי כפית סוכר חום
     
  • חצי כף צ'ילי יבש
     
  • חצי כפית פפריקה חריפה
     
  • 2 כפות סויה
     
  • 2 כפיות חומץ אורז,
     
  • חבילת אטריות אורז

להגשה:

  • בצל ירוק
     
  • כוסברה

  1.  מחממים בקלחת קטנה שמן שומשום עם שום כתוש על אש נמוכה כדקה
  2. מורידים מהאש ומוסיפים לקלחת סוכר חום, צ'ילי יבש (אפשר יותר או פחות, תלוי כמה אתם אוהבים חריף), פפריקה חריפה ומערבבים היטב עד שהסוכר נמס
  3.  מוסיפים סויה, חומץ אורז, ומערבבים. אם צריך מוסיפים עוד סויה או מלח, או סוכר לאיזון הטעמים
  4. מכינים חבילת אטריות אורז לפי הוראות ההכנה, שוטפים בקצת מים קרים ומסננים. מוסיפים את הרוטב ומערבבים היטב. מוסיפים מעל בצל ירוק וכוסברה
פרסומת