אטריות אורז מוקפצות בשמן צ'ילי
ריטה גולדשטיין במתכון למוקפץ קל ומהיר להכנה של אטריות אורז בשמן צ'ילי שמגישים עם מלא ירוקים. מנה חריפה במיוחד, היזהרו במינונים

פורסם:

-
3 כפות שמן שומשום
-
3 שיני שום כתוש
-
חצי כפית סוכר חום
-
חצי כף צ'ילי יבש
-
חצי כפית פפריקה חריפה
-
2 כפות סויה
-
2 כפיות חומץ אורז,
-
חבילת אטריות אורז
להגשה:
-
בצל ירוק
-
כוסברה
-
מחממים בקלחת קטנה שמן שומשום עם שום כתוש על אש נמוכה כדקה
-
מורידים מהאש ומוסיפים לקלחת סוכר חום, צ'ילי יבש (אפשר יותר או פחות, תלוי כמה אתם אוהבים חריף), פפריקה חריפה ומערבבים היטב עד שהסוכר נמס
-
מוסיפים סויה, חומץ אורז, ומערבבים. אם צריך מוסיפים עוד סויה או מלח, או סוכר לאיזון הטעמים
-
מכינים חבילת אטריות אורז לפי הוראות ההכנה, שוטפים בקצת מים קרים ומסננים. מוסיפים את הרוטב ומערבבים היטב. מוסיפים מעל בצל ירוק וכוסברה
פרסומת
מצאתם טעות לשון?



