mako
פרסומת

כריך טופו מעושן

איך מכינים כריך טבעוני מושלם? פשוט מוסיפים לו את הטופו המעושן של ריטה גולדשטיין שישדרג כל כריך או סלט. כל מה שצריך זה סבלנות בזמן השטופו סופג טעמים במשרה

ריטה גולדשטיין
פורסם:
כריך טופו מעושן של ריטה גולדשטיין
צילום: ריטה גולדשטיין
הקישור הועתק

רך ממש קלה וטעימה במיוחד להכין טופו, שאפשר לשלב בכריכים, תבשילים, סלטים או אפילו לנשנש לבד. נתקלתי בכריך הזה לראשונה אצל אמא של ג׳רמי והתאהבתי.

  • חבילת טופו green

למשרה:

  • שן שום כתושה
  • 6 כפות סויה

  • 2 כפות סילאן green

  • 2 כפות מייפל green

  • 2 כפיות פפריקה מעושנת

  • פלפל שחור

להגשה (אפשר להחליף לפי מה שאוהבים)

  • חרדל ומיונז (טבעוני או רגיל)

  • חסה פריכה

  • מלפפון חמוץ

  • עגבנייהפרוסה

  • לחמניית המבורגר קלילה

  1. פו פורסים לפרוסות דקות כ-20 פרוסות מתוך חבילת הטופו
  2. מערבבים את המשרה ובקופסת זכוכית משרים את חתיכות הטופו משני צידיהן ומניחים בתוך המשרה בקירור ליום או יומיים. מדי פעם כדאי להפוך את החתיכות
  3. מחממים תנור למאה ושמונים מעלות ומניחים את רצועות הטופו על נייר אפייה
  4. אופים עשר דקות או רבע שעה על כל צד. מצננים מעט
  5. מרכיבים את הכריך: מורחים על לחמניית ההמבורגר חרדל ומיונז, מניחים חסה, טופו מעושן, מלפפון חמוץ, ועגבניה
פרסומת