mako
פרסומת

קרקרים ללא גלוטן

מחפשים נשנוש כיפי אבל סופר מהיר שכיף לאכול לבד או להגיד לאורחים? ריטה גולדשטיין במתכון לקרקרים סופר מהירים מקמח שקדים – 4 רכיבים, 5 דקות עבודה ויש לכם את זה

ריטה גולדשטיין
פורסם:
קרקרים ללא גלוטן
צילום: ריטה גולדשטיין
הקישור הועתק

קרקרים נהדרים בחמש דקות עבודה. קמח שקדים, פרמזן או כל גבינה אחרת שאוהבים, ביצה ומלח ויש לכם את זה. אפשר להוסיף מעל הכל מהכל.

  • 3/4 כוס קמח שקדים שופרסל גרין

  • 1/2 כוס גבינה שאוהבים- פרמזן או צ'דר מגוררת

  • 1 ביצה טרופה

  • קורט מלח

  • שמן זית שופרסל גרין

  • לציפוי: פלפל שחור/צ'ילי/ רוזמרין ו/או מלח גס

  1. מערבבים יחד לכדור בצק ומשטחים בין 2 ניירות אפייה
  2. מרדדים לעובי של כשני סנטימטרים
  3. מצפים במה שאוהבים, פלפל שחור, צ'ילי, רוזמרין, או מלח גס
  4. מושחים בטיפה שמן זית כדי שהתבלינים לא יישרפו, חותכים לגודל הקרקרים שרוצים ולתנור לרבע שעה על מאה ושמונים מעלות
  5. מוציאים ומצננים מעט, וזוללים