mako
פרסומת

קטשופ ביתי

מה עושים עם עגבניות עייפות שנשכחו מאחור? רחלי קרוט במתכון פשוט ומהיר למטבל קטשופ ביתי שייתן לעגבניות חיים חדשים

רחלי קרוט
מגזין שופרסלבחסות שופרסל green
פורסם:
קטשופ ביתי
צילום: רחלי קרוט
הקישור הועתק

ממרחים תוצרת בית זו דרך מעולה לשדרג את המזווה הביתי, והפעם עם כמה עגבניות עייפות שנותרו מאחור ועוד כמה מצרכים שלכולם יש בבית.

הכל תלוי בתיבול, אפשר בקלות לשנות, זו הגרסה שלי לממרח שמרגיש הכי קטשופ, בלי חומרים משמרים ובלי סוכר.

  • 40 עגבניות שרי

  • 4 שיני שום קלופות

  • 6 כפות שמן זית green

  • 3/4 כוס מים רותחים

  • מלח ופלפל שחור

  • 2 כפות מייפל אורגני green

  1. מטגנים את העגבניות והשום בשמן זית עד שהן מתרככות, בערך 15 דקות
  2. מוסיפים מלח, פלפל, מייפל ומים וטוחנים לרוטב חלק. מבשלים ביחד חמש דקות ומבקבקים
  3. אפשר לשדרג עם אורגנו מיובש או בזיליקום טרי