mako
פרסומת

אגרול ירקות אפוי בתנור

רחלי קרוט במתכון קליל, טעים ומהיר במיוחד למיני אגרולים טבעוניים בסגנון אסייתי, עם רוטב של טחינה וסילאן וטוויסט מאוזן: במקום לטגן מכינים בתנור

רחלי קרוט
מגזין שופרסלבחסות שופרסל green
פורסם:
אגרול צמחוני אפוי
צילום: רחלי קרוט
הקישור הועתק

מיני אגרול אפוי בתנור! בלי לגלגל אחד אחד והכי בקלות. . והכי כיף? הכנתי אותם ביחד עם יונית האהובה ובזמן שאני פניתי לצד האסיאתי היא הכינה מיני סיגרים במילוי בשר שגם הם אפויים! יצא חלום.

  • 1 גזר מגורד

  • 1 קישוא מגורד

  • רבע כרוב פרוס

  • 1 כף סילאן

  • 2 כפות רוטב צילי

  • חצי כפית שמן שומשום

  • 1 כף טריאקי או סויה

  • חבילה עלי פילו

  • תרסיס שמן זית

למטבל:

  • 3 כפות טחינה מלאה green

  • 1 כף סילאן

  • 2 כפות רוטב צילי

  • חצי כפית שמן שומשום

  • מלח

  • מים

  1. מערבבים את מצרכי המילוי ומניחים בצד. אחרי רבע שעה מסננים את הנוזלים
  2. פורשים עלה פילו ומשמנים היטב. מניחים מהמילוי בתחתית ומגלגלים לגליל. חוזרים על הפעולה עם שאר הבצק והמילוי. משמנים היטב למעלה
  3. חותכים למיני אגרול, אפשר לפזר גם שומשום, ואופים ב-190 מעלות במשך 30 דקות או עד הזהבה
  4. מערבבים את מצרכי המטבל ומגישים ליד האגרול
פרסומת