רוטב צ'ילי ביתי של רחלי קרוט
אוהבים לבשל עם רוטב צ'ילי? זה הזמן שתלמדו להכין אותו בעצמכם. ככה גם תדעו בדיוק מה וכמה יש בו ותמנעו מסוכר לבן, משמרים ושאר רכיבים לא מזוהים. זה ממש קל, דורש רק חמישה רכיבים ואתם יכולים לשלוט ברמת החריפות
פורסם:

אפשר לשדרג כל מנה אסייאתית או לא בעזרת רוטב צ'ילי ביתי - יותר טעים, ללא חומרים משמרים, עם כמות סוכר מבוקרת (וגם ללא סוכר לבן!) ולא פחות חשוב: קלי קלות להכנה. הבונוס הוא שאפשר גם לשלוט ברמת החריפות ולהכין את הרוטב לפי הטעם האישי.
-
7-8 פלפל צ'ילי אדום חריף
-
1.5 כוסות חומץ
-
8 שיני שום קלופות
-
1 כוס סירופ אגבה או סוכר חום בהיר green
-
1/2 כפית מלח
- מעבירים את כל המצרכים למעבד מזון וטוחנים עד שהפלפלים טחונים דק דק
- מעבירים לסיר ומבשלים יחד במשך שעה
- מצננים מעט, מעבירים לצנצנת ושומרים במקרר
מצאתם טעות לשון?



