mako
פרסומת

טופו מטוגן פריך

טופו הוא חומר גלם עם אפשרויות אינסופיות ואפשר לשלב אותו בכל סוג מנה ולהכין אותו בכל כך הרבה צורות. במתכון הזה עומר מילר בחר בגרסה מטוגנת פריכה ומתפצחת שגם אתם תתמכרו אליה

פורסם:
טופו מטוגן של עומר מילר
צילום: עומר מילר
הקישור הועתק

אין מוצר קל יותר לשימוש אבל שמפחיד את רובנו במטבח כמו הטופו. הוא מעולה במרקים, מטוגן, כתחליף במנה בשרית, באידוי ואפילו בקינוחים. יש היום מבחר סוגי טופו במרקמים וטעמים שונים. הטופו האהוב עלי הוא זה המטוגן. פריך מבחוץ, שוחה ברוטב סמיך ומתפצח בפה.

  • 1 חבילה טופו בטעם טבעי של green
     
  • 1/2 כוס קורנפלור
     
  • שמן לטיגון

לרוטב:

  • 4 כפות סויה
     
  • 4 כפות טריאקי
  • 2 כפות דבש
  • 1 כפית שמן שומשום
  • 4 כפות בצל ירוק טבעות
  • 2 כפות שומשום קלוי

  1. מערבבים את כל מרכיבי הרוטב פרט לבצל ירוק והשומשום. פורסים את הטופו לקוביות בצלחת עם קורנפלור מצפים את הטופו
  2. מטגנים את קוביות הטופו בשמן עמוק מעבירים לנייר סופג במחבת יוצקים את הרוטב ומחזירים את הטופו
  3. מוסיפים בצל ושומשום ומצמצמים מעבירים לצלחת הגשה
פרסומת