לחם מחבת טורקי
עומר מילר מפנק את בתו המתוקה מון עם 'לחם מחבת' משודרג, כל כך קל להכנה ודורש בסך הכל שלושה מרכיבים וגג שתי דקות עבודה
פורסם:

כולם כבר מכירים את לחם המחבת התורכי הידוע בכינוייו לחם משני מרכיבים: קמח ויוגורט. להם בחרתי להוסיף מעט מיסו לאוממי ומליחות עדינה. מוּן, קצת כמו אבא שלה, אוהבת תועפות יוגורט צונן על הלחם הלוהט.
- 1 כוס קמח
- 1 גביע יוגורט אורגני green + עוד יוגורט להגשה
- 1/2 כפית מיסו לבן
-
מערבבים לקבלת כדור
-
צורבים במעט שמן במחבת שתי דק מכל צד ומגישים
מצאתם טעות לשון?



