mako
פרסומת

סשימי דג ים עם רימונים

שף ישראל אהרוני במתכון לסשימי של דג ים טרי, עם צנוניות, שמן זית, מיץ רימונים סחוט טבעי וחופן גרגירי רימון. מנה טעימה ועדינה עם מראה חגיגי ומרשים, אבל סופר פשוטה להכנה

פורסם:
סשימי דג ים עם רימונים
צילום: ישראל אהרוני
הקישור הועתק

רימון הוא אחד הפירות האהובים עלי ובכל צורה אפשרית, כולל בישול במיץ רימונים. אני מת על הטעם החמוץ-מתוק הטבעי והיחודי שלו, אני אוהב את מראה הגרגירים שנראים כמו אבני אודם עתיקים, אני אוהב את העובדה שהוא קיים בארץ מקדמת דנא. זו רק דוגמא אחת, סשימי של דג ים טרי, עם צנוניות, שמן זית, מיץ רימונים סחוט טבעי וחופן גרגירי רימון. המנה פשוטה להכנה, טעימה ועדינה ומראית כמו תכשיט מארכיון אוצר מלכת אנגליה

  • 300 גרם פילה דג ים לבן טרי
  • 2 צנוניות פרוסות דק מאד
  • 3 כפות שמן זית green
  • 3 כפות מיץ רימונים סחוט
  • חצי צ'ילי אדום פרוס דק
  • מלח גס
  • פלפל גרוס
  • עלי כוסברה
  • גרגירי רימון

  1. פורסים את הדג לפרוסות דקות ומניחים מעל צלחת, מסדרים סביב את הצנוניות
  2. יוצקים מעל את שמן הזית, מיץ הרימון, מפזרים מעל מלח ופלפל, עלי כוסברה ורימונים