כריך ארטישוק
תשמחו על שף ישראל אהרוני שגם אם הוא מכין "סתם" כריך זה יהיה הכי מושקע שיש. אז איך נראה כריך החלומות שלו? ממש ככה
פורסם:

אם אני כבר מכין כריך, אז אני כבר משקיע בו, כמו זה בדיוק: ארטישוק, זיתים, בצל, בזיליקום, גבינה ושמן זית שמבלים כמה דקות מתחת לגריל וכל הטוב הזה על לחמניות כוסמין קלויות.
תענוג.
-
לחמנית כוסמין
-
צנצנת ארטישוק משומר בשמן, מסוננים
-
בצל סגול קטן
-
חופן עלי בזיליקום
-
10 זיתים ירוקים מגולענים
-
2 כפות שמן זית green
-
עירית קצוצה
-
כדור מוצרלה
- קולים מעט את הלחם על מחבת חמה מרוחה במעט שמן זית
- מכניסים למעבד מזון את הארטישוק, זיתים, בזיליקום, בצל ושמן זית ומרסקים לתערובת פירורית
- מערבבים את התערובת עם 2 כפות מוצרלה מגורדת
- מורחים שכבה עבה על הלחם, מפזרים מעל עוד מעט מוצרלה מגורדת ומכניסים לתנו על מצב גריל הביתי לכמה דקות
- מפזרים מעל מעט עירית קצוצה
פרסומת
מצאתם טעות לשון?



