mako
פרסומת

כריך ארטישוק

תשמחו על שף ישראל אהרוני שגם אם הוא מכין "סתם" כריך זה יהיה הכי מושקע שיש. אז איך נראה כריך החלומות שלו? ממש ככה

פורסם:
כריך ארטישוק של ישראל אהרוני
צילום: ישראל אהרוני
הקישור הועתק

אם אני כבר מכין כריך, אז אני כבר משקיע בו, כמו זה בדיוק: ארטישוק, זיתים, בצל, בזיליקום, גבינה ושמן זית שמבלים כמה דקות מתחת לגריל וכל הטוב הזה על לחמניות כוסמין קלויות.
תענוג.

  • לחמנית כוסמין

  • צנצנת ארטישוק משומר בשמן, מסוננים

  • בצל סגול קטן

  • חופן עלי בזיליקום

  • 10 זיתים ירוקים מגולענים

  • 2 כפות שמן זית green

  • עירית קצוצה

  • כדור מוצרלה

  1. קולים מעט את הלחם על מחבת חמה מרוחה במעט שמן זית
  2. מכניסים למעבד מזון את הארטישוק, זיתים, בזיליקום, בצל ושמן זית ומרסקים לתערובת פירורית
  3. מערבבים את התערובת עם 2 כפות מוצרלה מגורדת
  4. מורחים שכבה עבה על הלחם, מפזרים מעל עוד מעט מוצרלה מגורדת ומכניסים לתנו על מצב גריל הביתי לכמה דקות
  5. מפזרים מעל מעט עירית קצוצה