תפוח אדמה עם פטריות במחבת
לכבוד ל"ג בעומר, הלא הוא חג תפוחי האדמה, אנה ארונוב חוזרת למתכון תפוחי האדמה האהוב עליה – ז'רנייה קארטושקה. מתכון קליל להכנה וטעים במיוחד מ-4 רכיבים בלבד
פורסם:

בבית רוסי כמו בבית רוסי, יש לנו אין ספור אופציות לבשל תפוחי אדמה, זאת ללא ספק התוספת הפופולארית בבית רוסי ואצלי בבית במיוחד.
לכבוד החג, בחרתי בתוספת האהובה עליי בעולם. מנה שלי מהבית, שלנצח תזכיר לי ילדות ובית אמא.
כשלא יודעים מה לבשל או אין זמן להסתבך - מכינים ז'רנייה קארטושקה,
מתכון קליל להכנה וטעים להפליא!
-
4 תפוחי אדמה חתוכים לצ׳יפס
-
בצל גדול חתוך דק
-
סלסלת פטריות לבחירה חתוכות לקוביות
-
שמן זית green
-
מחממים את השמן על אש גדולה מטגנים את תפוחי האדמה, אחרי קבלת צבע רצוי (אני אוהבת קצת שרוף) מנמיכים את האש ומכסים את המחבת
-
בנפרד, מטגנים בצל עם פטריות (אפשר לגמרי להוסיף באותה מחבת כשתפוחי האדמה כמעט מוכנים, תלוי עד כמה בא לכם להשקיע)והנה, יש לנו מנה טעימה בטירוף
מצאתם טעות לשון?



