לרוטב:

  • 1 חבילת מיקס בסגנון איטלקי פרש שופרסל

  • 1 פחית עגבניות אורגניות חתוכות green 

  • 6 שיני שום שופרסל – קצוצות

  • 2 בטטות גדולות - מבושלות ומרוסקות

  • 1 כפית מלח שולחן

  • 1 כפית פלפל שחור גרוס 

למלית:

  • 2 כפות שמן זית אורגני כתית מעולה גרין שופרסל

  • 1 בצל גדול - קצוץ 

  • 2 כוסות פטריות שמפניון  קצוצות

  • 1 חבילת טופו במרקם רך green מגוררת דק

ללזניה:

  • 2 כפות שמן זית אורגני כתית מעולה green

  • 1 חבילת דפי לזניה

לרוטב:

בקערה מניחים פחית עגבניות מרוסקות עם המלח, הפלפל השחור, שיני השום הקצוצות, פירה הבטטה והלקט האיטלקי הקצוץ ומערבבים

למלית:

במחבת מניחים 2 כפות שמן זית עם הבצל הקצוץ והפטריות הקצוצות ומטגנים במשך כ-5 דקות.
מוסיפים את הטופו המגורר ומטגנים במשך כ-2 דקות נוספות ומסירים מן האש.

ללזניה:

  1. בתבנית מניחים את שמן הזית
  2. בתבנית המשומנת מניחים מעט מן הרוטב ומשטחים על התבנית
  3. מניחים דפי לזניה על הרוטב ומעליהם מוסיפים עוד מן הרוטב
  4. מסדרים מעל את המלית ומעליה את דפי הלזניה
  5. מוסיפים את יתרת הרוטב ואת יתרת המלית
  6. מעבירים לתנור לאפייה בחום של 180 מעלות במשך כ-30 דקות
     

ארוחת בוקר טבעונית מפנקת בקלי קלות>