mako
פרסומת

קרקר זעתר מקמח חומוס

קרקרים טבעוניים, נטולי גלוטן ופשוטים במיוחג להכנה, שלא תפיסקו לנשנש. ולא רק שהם טעימים במיוחד, הם גם דורשים רק 4 רכיבים ו-5 דקות עבודה

מגזין שופרסלבחסות שופרסל green
פורסם:
קרקר מקמח חומוס
צילום: Studio Edge
הקישור הועתק

  • 2 כוסות קמח חומוס שופרסל גרין

  • רבע כוס מים
  • 2 כפות שמן זית

  • כף זעתר (או תבלין אחר לפי הטעם)

  • מעט מלח גס

  1. מערבבים בקערה את כל חומרי הבצק (שומרים בצד מעט זעתר מלח גס), יוצרים בצק

  2. מעבירים למשטח עבודה מקומח בקמח חומוס ומרדדים

  3. חותכים את הבצק המרודד לצורות הקרקרים שנרצה (אנחנו בחרנו משולשים) מפזרים מעט זעתר ומלח גס מעל הקרקרים החתוכים

  4. מעבירים לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות, למשך כ-10-12 דק' ועד שהקרקרים מזהיבים מעט.

  5. מוציאים, מצננים, ומגישים עם דיפ לפי הטעם