mako
פרסומת

שעועית ירוקה בנוסח אסייאתי

תוספת ירוקה, קלילה וטעימה שתמיד באה בטוב ומוסיפה צבע לשולחן, משתלבת נהדר בכל סוג של ארוחה, וכל כך פשוטה להכנה

דפני פתיחה
מגזין שופרסל
פורסם:
שעועית ירוקה בנוסח אסייאתי
צילום: דפני פתיחה
הקישור הועתק

  • 1/2 ק"ג שעועית ירוקה
  • 300 גרם חמאה או מרגרינה
  • 250 גרם שקדים
  • 4 כפיות רוטב טריאקי
  • 4 כפיות רוטב סויה
  • חצי לימון סחוט

  1. חתכו את קצוות השעועית
  2. התיכו את החמאה בתוך מחבת על אש בינונית. ערבבו את השעועית עם השקדים וטגנו קלות במשך 2 דקות, תוך כדי בחישה
  3. הוסיפו את הסויה והטריאקי, וטגנו את השעועית עם הרוטב במשך 2-1 דקות נוספות. טעמו את השעועית, כדי לבדוק האם הם מוכנים במידה מספקת, כשבמצב האידיאלי היא אמורה להיות מעט פריכה
  4. הוסיפו את מיץ הלימון וטגנו על אש גבוהה במשך דקה נוספת