• 200 גרם גבינה גאודה מגוררת

  • 100 גרם גבינת פרמזן מגוררת

  • 1 מיכל יוגורט יווני 2%

  • 150 גרם חמאה מומסת

  • 1 ביצה L 

  • 3 כוסות תערובת קמח רב תכליתי ללא גלוטן green – אם יש צורך מוסיפים עוד חצי כוס

  • 1 כפית אבקת אפייה

  • 1/2 כוס טבעות זיתים ירוקים

  • 1 כפית מלח דק

לציפוי:

  • 1 ביצה L 

  • שומשום

  1. מערבבים את החמאה עם המלח, הביצה והגבינות, מוסיפים את הזיתים ואת הקמח ואבקת האפייה ומערבבים לבצק גמיש ומעט דביק

  2. בעזרת ידיים משומנות או רטובות יוצרים עיגולים קטנים ומניחים על תבנית מרופדת נייר אפייה

  3. מברישים בביצה ומעט שומשום ואופים בחום של 180 מעלות 25 דקות עד להזהבה

עוד מתכוני מאפים ללא גלוטן>