סביצ'ה בס ברוטב תפוז חריף
שכחו עוד פילה או קציצות דגים, החג הזה אתם הולכים באמת להרשים את האורחים עם המתכון הזה לסביצ'ה בס ברוטב תפוז מטריף ומרענן
מגזין שופרסלבחסות שופרסל green
פורסם:

לסביצ'ה:
- 2 חבילות פילה באס טרי שופרסל (3 דגי בס) - קצוצים
- 1/2 כוס כוסברה קצוצה
- 2 שיני שום קצוצות
- 1/2 כפית מלח שולחן
- 1 כפית צ'ילי גרוס
- כפית קליפת לימון מגוררת
- 1 כף שמן זית green
לרוטב התפוזים:
- 1 תפוז שלם – מיץ בלבד
- 1 כפית של קליפת תפוז מגוררת
- 1 כפית צ'ילי גרוס
- 4 כפות צ'ילי אדום - קצוץ
- 1 כף סילאן
- 1 כפית קורנפלור
- 1/2 כוס יין לבן
- 4 כפות שמן זית
להגשה:
- 1 אבוקדו - חתוך לקוביות קטנות
- 2 צנוניות - חתוכות פרוסות דק
- 1/2 פלפל צ'ילי אדום - פרוס לטבעות דקות
- 1 כפית מלח גס
- בקערה מערבבים את כל מרכיבי הסביצ'ה ומניחים במקרר
- במחבת מחממים את כל מרכיבי רוטב התפוז מלבד מהקורנפלור והיין הלבן
- בקערה מערבבים יחדיו את היין הלבן והקורנפלור מוסיפים לרוטב, מערבבים ומסירים מן האש.
- להגשה: בצלחת שטוחה מניחים מעט מן הרוטב. בעזרת 2 כפיות מפזרים את כדורי הסביצ'ה וביניהם מניחים את קוביות האבוקדו, הצנוניות ופרוסות פלפל הצ'ילי ומפזרים מעט מלח גס מעל.
פרסומת
מצאתם טעות לשון?



