mako
פרסומת

טרטר סלמון

שף עומר מילר במתכון מהיר, פשוט וחגיגי לטרטר של סלמון עם אבוקדו, פלפל חריף, כוסברה ולימון

פורסם:
טרטר סלמון של השף עומר מילר
צילום: בבושקה הפקות
הקישור הועתק

  • 150-200 גרם פילה סלמון ללא עור ועצמות

  •  אבוקדו בשל אבל יציב מקולף וחצוי

  • פלפל ירוק חריף פרוס דק

  • מיץ לימון

  • בצל ירוק
  • קליפה מגוררת מ- 1/2 לימון טרי מאוד

  • עלי כוסברה קצוצים גם

  • מלח גס

  • שמן זית לזילוף

  1. בסכין חדה מאוד פורסים את הדג לפרוסות דקות מאוד
  2. מעבירים לקערה ומערבבים עם פלפל חריף, בצל ירוק וכוסברה, מפזרים מלח גס ומזלפים שמן זית
  3. מגישים את הטרטר בתוך חצאי האבוקדו ומגרדים מעל מעט גרידת לימון