טיפ צמבו"ז: מה עושים עם הקליפות?
סיימתם לבשל ופח האשפה מלא קליפות? אל תעשו את הטעות הזו. מתברר שלקליפות של ירקות שורש כמו בצל, תפוח אדמה וגזר יש לא מעט שימושים יעילים וטעימים

מערכת mako green
mako greenפורסם:

בכל פעם שאתם מסיימים סשן בישולים הפח שלכם מלא קצוות, שאריות וקליפות של ירקות? מזון שנזרק אחראי על קרוב ל-10% מפליטות גזי החממה העולמיות, אך הרבה מאוד מהפסולת הזו ניתנת להצלה עם תכנון מראש וניצול מיטבי של המזון שלנו.
אחת הדרכים לצמצם את הפליטות שנובעות מפסולת אורגנית, היא כמובן להעביר אותה לקומפוסט בו היא תהפוך לדשן חיוני לגידול צמחים. אך עוד לפני פתרון הקצה הזה, יש לא מעט דברים שאפשר לעשות עם הקליפות:
מצאתם טעות לשון?
