mako
פרסומת

עגבניות וקישואים צלויים בתנור

כשאנחנו מחפשים תוספת לצד מנה עיקרית הרבה פעמים אנחנו ישר נופלים לפחמימות ושוכחים שאפשר פשוט לעבוד קצת על עגבניות וקישואים, להכניס לתנור וזהו, תוך חצי שעה יש לכם תוספת קלילה וטעימה

פורסם:
קישוא ועגבניות צלויות.זעתר גרידת לימון
קישוא ועגבניות צלויות.זעתר גרידת לימון | צילום: נמרוד סונדרס
הקישור הועתק

המצרכים:

  • 2 קישואים בינוניים
  • 2 עגבניות
  • רבע כוס שמן זית
  • 2 שיני שום
  • גרידה משני לימונים
  • חצי כפית מלח ים
  • חופן עלי זעתר טריים

אופן ההכנה:

  1. מחממים תנור ל-190 מעלות
  2. מכינים את השמן שום: מועכים את שיני השום, מכניסים לקערה ומזלפים את השמן לתוך הקערה ומניחים בצד
  3. פורסים את העגבניות והקישוא לפרוסות בעובי של חצי ס"מ
  4. מסדרים בתבנית את העגבניות והקישואים בצורה מעגלית
  5. מזלפים את שמן השום והמלח על העגבניות וביקשו אין ומפזרים את עלי הזעתר
  6. אופים בתנור שחומם מראש ל-190 מעלות ל-25 דקות
  7. מפזרים עלי נענע טריים וגרידת לימון בסוף