mako
פרסומת

בתו של ח"כ דוד ביטן: "אל תאמינו למה שרואים בטלויזיה"

בזמן שאביה לא יורד מהכותרות, בתו של חבר הכנסת מטעם "הליכוד" פוקדת את ההשקה הראשונה שלה בביצה המקומית. מי שתמונותיה בביקיני הסעירו את הרשת, הגיבה לפרשה שמשפחתה עומדת במרכזה: "לא היה כלום כי אין כלום"

מערכת ערב טוב עם גיא פינס
ערב טוב עם גיא פינס
פורסם:
הקישור הועתק

לשמחת הצלמים באירוע השקה בביצה, הגיעה ענבר ביטן (24) לאירוע ולכאורה, ללא תכנון להתראיין. אבל, כשהמיקרופון התקרב, היא לא היססה להתייחס לפרשיות המדוברות, בהן דווח על אביה כשהוא חשוד בקבלת שוחד, הלבנת הון והפרת אמונים מתקופת כהונתו כסגן ראש עיריית ראשון לציון.

"לא הגעתי להתראיין, אבל יצא ככה", הסתייגה ביטן הבת והמשיכה: "לא ידעתי שזה כל כך רציני, רציתי להתאוורר קצת ולקחת מוצרים". כשנתבקשה על ידי כתב "ערב טוב עם גיא פינס" להתייחס לפרשיות בהן מעורב אביה, אמרה ביטן: "אני סומכת עליו, הוא חזק והכל יהיה בסדר. לא צריך להאמין לכל מה שאומרים בטלוויזיה".

בהשקה המדוברת, נכחה גם בת-זוגו של סטטיק, שרית פולק, שכנראה לא צפתה שתשומת הלב תופנה למישהי אחרת. בקור רוח היא מספרת שאינה קוראת ביקורות ולא ממהרת להתרגש: "הכל טודו בום".

"ערב טוב עם גיא פינס": ראשון-חמישי ב-18:50, קשת, ערוץ 12