לא סתם שכנה: הזוגיות החדשה של עומר אדם עם שיראל טולדנו
כפי שפרסמנו לראשונה הבוקר (א') באינסטגרם, לעומר אדם יש בת זוג חדשה, שיראל טולדנו ומסתבר שלמערכת היחסים הזו קדמה ידידות ארוכה. השניים הכירו כשכנים, במגדל היוקרה שבו אדם מתגורר לצד משפחתה של טולדנו
לשכנים בבניין של עומר אדם ושיראל טולדנו כנראה היה מאוד מעניין היום כשהם חיכו בסבלנות למעלית. הבוקר (א') פרסמנו בעמוד האינסטגרם של "ערב טוב עם גיא פינס", על הזוגיות החדשה של אדם עם שיראל טולדנו, שהיא גם שכנתו במגדל היוקרה בו הוא מתגורר בתל אביב.
טולדנו, שגרה עם משפחתה באותו בניין שבו מתגורר אדם, היא בת 17 וחצי, תלמידת כיתה י"ב שגדלה רוב חייה במיאמי וכנראה תצליח להשיג לכל החברות שלה כרטיסים להופעה הקרובה. טולדנו גרה עם משפחתה בקומת הפנטהאוז של הבניין, אליו עבר אדם לפני כשנה וחצי וזמן קצר מאוחר יותר השניים הכירו.
בתמונות שהעלתה טולדנו לאינסטגרם, אפשר היה לראות את הפתעת הוולנטיינס שחיכתה לה בחדר בסוף השבוע האחרון, שכללה גם כוסות שמפניה עם ראשי התיבות של זוג האוהבים. בינתיים השניים מכחישים אבל כנראה שבקרוב מאוד הם כבר לא יוכלו להתחמק מאיתנו.