mako
פרסומת

מנהריה לברוולי הילס: יעל שלביה עושה לכם סיבוב בבית החדש

הדוגמנית נסעה ללוס אנג'לס והצטלמה לשער מגזין "מנטה". הצילומים שנערכו בביתו של בן זוגה המיליארדר ברנדון קורף, מספקים לנו הצצה לבית של אחד האנשים העשירים ביותר בעולם. אז איך נראית הבריכה של הילדה מהצפון?

ערב טוב עם גיא פינס
פורסם: | עודכן:
הקישור הועתק

בישראל אנחנו כבר פחות מרגישים את הקורונה, אבל בעולם הגדול הרבה אנשים עדיין עובדים מהבית בגלל המגפה. והנה הדוגמנית יעל שלביה גייסה את הבית של בן זוגה ברנדון קורף בלוס אנג'לס לצילומי שער למגזין "מנטה", שם היא סיפקה לנו ההצצה לליף סטייל של האנשים העשירים והמפורסמים בעולם.

יעל שלביה בצילומי שער בביתו של בן זוגה
ואיך נראה הבית המפואר של ברנדון? | צילום: ערב טוב עם גיא פינס, באדיבות ספורט 1

לצורך הצילומים גויסו צלם ומאפר ישראלים שחיים בלוס אנג'לס וההפקה נעשתה באווירת גרילה. הסלון של הזוג שהפך לחדר איפור מאולתר, לא מפואר בהרבה מהסלון שלהם במגדל היוקרה התל אביבי. די ברור שהאטרקציות המרכזיות בדירה הן החצר המוקפת עצים, הבריכה והנוף העוצר נשימה שנשקף מהגבעות.

יעל שלביה בצילומי שער בביתו של בן זוגה
ואיך נראה הבית המפואר של ברנדון? | צילום: ערב טוב עם גיא פינס, באדיבות ספורט 1

יעל שלביה
צילום: ערב טוב עם גיא פינס, קשת 12

יעל שלביה
צילום: ערב טוב עם גיא פינס, קשת 12
פרסומת

ברנדון קורף, הוא נצר לאחת המשפחות העשירות בארצות הברית. חברת "ויאקום" שלהם שמוזגה עם תאגיד "סי-בי-אס" הוערכה ב 30 מיליארד דולר. הסבא, סאמנר רדסטון, מייסד האימפריה, נפטר לאחרונה בגיל 97. אימו של ברנדון, שרי, שעומדת בראש האימפריה המשפחתית, כיכבה על השער של עשירי ארצות הברית בגיליון "פוברס".