מרגשת: מורן אטיאס מציעה מקלט לנפגעי הסופה בפלורידה
השחקנית והדוגמנית, מצלמת בימים אלו סדרה חדשה ושוהה לא הרחק (באופן יחסי) מאיזור האסון. בסרטון שהפיצה ברשתות החברתיות, היא הפגינה אנושיות, לב רחב והכנסת אורחים הכי ישראלית שיש. "אשמח לארח משפחה בחדרי הצנוע" היא הזמינה את הנפגעים למלון שלה, ולנו לא נשאר אלא לתהות למה כוכבת כמוה לא מקבלת סוויטה?
נשיא ארצות הברית, דונלד טראמפ הכריז על הסופה "אירמה" כאסון לאומי לאחר שמליונים נאלצו לעזוב את ביתיהם. הסופה שממשיכה להשתולל גם ברגעים אלה, הותירה אלפי משפחות ללא קורת גג. מי שהחליטה להרים את הכפפה ולעשות צעד למען תושבי המדינה הנפגעת, היא לא אחרת מאשר השחקנית והדוגמנית הישראלית, מורן אטיאס.
אטיאס, שהייתה פעילה מאוד גם ברעידת האדמה הגדולה של 2010, שיגרה מסר מחדר המלון שלה באטלנטה: "אני יודעת שמשפחות רבות עוזבות את פלורידה ואשמח לארח משפחה כזו בחדרי הצנוע", אמרה הכוכבת בסרטון קצר שפרסמה, והוסיפה: "גם הכלבלב שלי נמצא איתי והוא אוהב ילדים. אם מישהו צריך מקום, אני כאן עד יום חמישי".


בירור קצר שעשינו העלה כי בינתיים, אף משפחה עוד לא נענתה להזמנה. מה שבטוח, אנחנו לא היינו מחמיצים הזדמנות לחבור למורן אטיאס במלון חמים ומוגן.
עוד ב"ערב טוב עם גיא פינס":
"ערב טוב עם גיא פינס": ראשון - שלישי ב-18:50. קשת, ערוץ 2