מסתמן: אגם בוחבוט תשתתף כמורה ב"בית ספר למוסיקה"
כשהיא בת 14 בלבד, מסתמן כי אגם בוחבוט, בימים אלו במגעים עם הפקת התוכנית בדרכה להיות המורה הצעירה ביותר בשולחן המורים של "בית ספר למוסיקה". בוחבוט, זוכת העונה השנייה של התוכנית, הוציאה אלבום משלה וסינגלים רבים, שאליהם מצטרפים גם מיליוני צפיות שהזמרת צוברת ביוטיוב
כמעט 6 שנים מאז שנחשפה בפעם הראשונה בעונה השנייה של "בית ספר למוסיקה", וכעת על פי מקורביה ייתכן שאגם בוחבוט תחזור לתוכנית - היישר אל שולחן המורים. בוחבוט, רק בת 14 הייתה תלמידה של משה פרץ במהלך צילומי התוכנית, ומאז שזכתה במקום הראשון בעונה בה השתתפה אף עבדה עם פרץ על סינגלים משלה. הערב ב"ערב טוב עם גיא פינס" דווח כי בוחבוט נמצאת במגעים עם הפקת התוכנית על תפקיד מורה בבית הספר, המקבילה של הפורמט לשופטת.
כזכור, מאז שהתפרסמה בתוכנית בוחבוט אחראית לאלבום "כמו בריו", שהסינגל הנושא את שם האלבום אף הגיע ל-30 מיליון צפיות ביוטיוב. בהמשך נרקם שיתוף הפעולה עם כוכבת הילדים נועה קירל, בו ביצעו השתיים יחד קאבר ל"אצל הדודה והדוד" במסגרת פרסומת לחברת תקשורת.
"ערב טוב עם גיא פינס": ראשון-חמישי ב-18:50, קשת, ערוץ 12