mako
פרסומת

מזל טוב מוגזם: נטע אלחמיסטר חגגה 24

בסוף השבוע האחרון ציינה הדוגמנית המצליחה נטע אלחמיסטר 24 אביבים, ואנחנו נדהמנו מההפקה הגרנדיוזית. שמלות מושקעות ועוגות ממותגות לצד חברים, משפחה ואחיותיה, שבורכו בגנים משובחים לא פחות משלה. צפו

מערכת ערב טוב עם גיא פינס
ערב טוב עם גיא פינס
פורסם:
הקישור הועתק

את חגיגות יום ההולדת ה-24 של נטע אלחמיסטר היה קשה לפספס בימים האחרונים, ובזירת האינסטגרם האירוע כיכב וקיבל חשיפה רחבה. ארבע שמלות שונות, בלונים במגוון צורות וצבעים ואפילו שלוש עוגות ממותגות בסמלי החברות אותן היא מייצגת.

היום הגדול החל בהפתעה של בן-זוגה, הכדורגלן רמי גרשון, שלקח את אלחמיסטר לבית הוריה לחתום על חוזה כשבתכנון הייתה חגיגה במסעדה. בבית הוריה חיכו לה החברים, המשפחה והאחיות הדומות לה להפליא. אז אולי כדי לשמר את הגזרה המוקפדת אלחמיסטר נמנעה מכל הפחמימות והמתוקים שהיו במסיבות השונות, אבל היי, לאינסטגרם כל הטוב הזה מצטלם נהדר.

"ערב טוב עם גיא פינס": ראשון עד חמישי ב-18:55 בקשת, ערוץ 12