mako
פרסומת

"שטוקהולם": כך התאחדו כוכבי הטלוויזיה של שנות ה-80

סדרה חדשה, העוסקת בחבורה שמסתירה את מותו של חברם הכלכלן שמועמד לזכייה בפרס נובל, הובילה לאיחוד מרגש של כוכבי הטלוויזיה הישראלית של שנות ה-80. מה המחשבות שלהם על היום שאחרי המוות, ומי גילם את גופת הכלכלן? צפו

מערכת ערב טוב עם גיא פינס
ערב טוב עם גיא פינס
פורסם:
הקישור הועתק

במסגרת סדרה חדשה שמשודרת כעת בערוץ כאן 11, ובהמשך השנה גם תעלה בקשת 12, התאחדו גדולי השחקנים של הטלוויזיה הישראלית של שנות ה-80. הסדרה, המבוססת על ספרה של נעה ידלין, מגוללת את סיפורו של כלכלן בעל שם עולמי שנפטר ארבעה ימים לפני ההכרזה הצפויה על זכייתו בפרס נובל. מאחר והפרס מוענק רק לאנשים בחייהם, חבריו מתכנסים ומחליטים "להחזיק אותו חי" עד להכרזה על הפרס. תיקי דיין, לאורה ראובן, ששון גבאי ודב גליקמן הם אלה שנבחרו לגלם את דמויות החבורה, ולתפקיד גופתו של הכלכלן נבחר לא אחר מאשר השחקן גידי גוב. 

>> רוצים להישאר מעודכנים? כל הסקופים הכי חמים מחכים לכם בפייסבוק שלנו
לא פלא שהפקה של סדרה כזאת, שעוסקת ברובה במוות, העלתה בשחקנים הוותיקים מחשבות על היום שאחרי. "לפני שבועיים חמותי נפטרה בגיל 104 שנים. חס וחלילה שאגיע לגיל כזה - 80 אני מסודרת", אמרה השחקנית תיקי דיין, בת ה-70, בראיון ל"ערב טוב עם גיא פינס". בהמשך הוסיף גידי גוב: "מאז שנולדתי יש לי מחשבות על מוות, אבל זה לא מזרז משהו - אני מקווה שיש לי עוד איזה שנתיים שלוש".

"ערב טוב עם גיא פינס": ראשון-חמישי ב-18:55, קשת, ערוץ 12