mako
פרסומת

ד"ש מהעבר: תומר טליאס וסופיה מצ'טנר נפגשו

חודש וחצי לאחר שתומר טליאס וניבר מדר נפרדו באופן רשמי, הדוגמן שפתח פופ אפ בתל אביב, פגש במקום את האקסית מלפני, סופיה מצ'טנר. הדוגמנית הגיעה לפרגן, ועדשת המצלמה של "גיא פינס" תפסה אותם וזיהתה איך השניים הרגישו בנוח ביחד, כשנשארו לשוחח לבד בצד החנות

גיא פינס
פורסם:
תומר טליאס וסופיה מצ'טנר
צילום: איתי דגן , פרטי
הקישור הועתק

לפני כחודש וחצי הדוגמנים ניבר מדר ותומר טליאס נפרדו לאחר שנתיים של זוגיות, אחרי משבר מתמשך בין השניים. מאז הם המשיכו בחייהם ואתמול (שני) טליאס שהשיק פופ-אפ חדש בתל אביב, נצפה דווקא עם האקסית, סופיה מצ'טנר. הדוגמנית הגיעה לפרגן ונשארה לשיחה קרובה וצמודה עם האקס.

תומר טליאס וסופיה מצ'טנר
תומר וסופיה קרובים. אבל למה פרצוף עצוב? | צילום: איתי דגן , פרטי

תומר טליאס וסופיה מצ'טנר
תפסו לעצמם פינה שקטה | צילום: איתי דגן , פרטי

תומר טליאס וסופיה מצ'טנר
צילום: איתי דגן , פרטי

תומר טליאס וסופיה מצ'טנר
צילום: איתי דגן , פרטי

תומר טליאס וסופיה מצ'טנר
"חכו רגע אני עם סופיה עכשיו" | צילום: איתי דגן , פרטי
פרסומת

רק לאחרונה סופיה התראיינה והודתה שהיא לא שוללת חזרה לקשר עם הדוגמן, כשהוא מצדו סיפר בריאיון ל"גיא פינס", שבועות לפני שהתמונות בכתבה צולמו, על החיבור המיוחד שלו איתה: "יצא לי לפגוש אותה כמה פעמים, סופי זו בחורה שאני יכול להגיד שיש לה חלק גדול ממה שאני היום, ככה שבטוח אני לא אפסול שקשור לקשר איתה".

אבל הדוגמן שלא מיהר לצאת בהצהרות הוסיף: "אני לוקח את הזמן לעצמי. הזוגיות הקודמת שלי נגמרה אחרי ארבע שנים, וההכרות שלי עם ניבר יצאה מהר לתקשורת. אז אני יכול להבין את מה שסופי הרגישה, לא נעים".