mako
פרסומת

אבק מזהב: משתתפי "רוקדים עם כוכבים" מוכנים לשרוף את הרחבה

כבר חודשיים שהם עמוק בתוך אימונים אינטנסיביים ובלתי פוסקים, וכנראה שהם יותר ממוכנים להתחיל בתחרות ולעלות על רחבת הריקודים. במהלך הצילומים לפרומו ההשקה, מערכת "גיא פינס" תפסו כמה מהמשתתפים לשמוע את מד הלחץ וההתרגשות, שסיפרו גם מי לדעתם המשתתף התחרותי ביותר. רמז: זה לא עפר שכטר

גיא פינס
mako
פורסם:
אלה לי להב
"אני ממש רציתי להשתתף, לא חשבתי על הקושי או מה שאעבור" | צילום: מתוך "ערב טוב עם גיא פינס", קשת 12
הקישור הועתק

עוד מעט זה קורה, "רוקדים עם כוכבים" תחזור למסך עם לא פחות מ-18 סלבס, וזה עוד בלי הרקדנים כמובן. השבוע עלה הפרומו הרשמי של העונה החדשה עם כל המשתתפים שנופלים מהשמיים ישר לתוך קונפטי מזהב, וצוות "גיא פינס" הגיעו ליום צילומי הפרומו, בכדי לתפוס אותם רגע לפני הנפילה, כשהם נרגשים ועייפים משגרת האימונים החדשה. נסרין קדרי שבדיוק יצאה מבריכת קונפטי סיפרה על העבודה בסטודיו: "אמרו לי תקופה אינטנסיבית, כל החיים שלי תקופות כאלה. אבל לא האמנתי שעד כדי כך".

אלה לי, אחת מהמשתתפות המסקרנות של העונה, כבר השתתפה בריאליטי בעבר, אבל יותר בתפקיד הזמרת ופחות הרקדנית. "זה יותר קשה, כשהייתי בת 16 לא הייתה לי מודעות, אז נהניתי והכל. עכשיו הכל חרדות, זה יותר קשה כשאתה מתבגר". אבל עם כל הפחד, היה לזמרת ברור מהתחלה שהיא תיקח חלק בתחרות: "אני ממש רציתי להשתתף, לא חשבתי על הקושי או מה שאעבור, רק שאני רוצה לעשות את זה".

משתתפת נוספת שנוחתת לאבקת הכוכבים היישר מהעולם הפוליטי זאת אורלי לוי-אבקסיס, שמחכה בקוצר רוח: "זה הטיול אחרי צבא, הטיול אחרי פוליטיקה שלי. זה לקפוץ לזוז ולנוע ואני לומדת מזה ולהתחבר חזרה לגוף שלי, אני שמחה שזה בא עכשיו זה".

בעונה ישתתפו שמות כמו לי בירן, עפר שכטר, גיה באר גורביץ', ברק שמיר, קים אור אזולאי ועוד הרבה. אבל בין כל השמות, היה שם אחד שחזר על עצמו כשנשאלו המתחרים מי התחרותי ביותר מביניהם – עדי חבשוש. "תחרותית? אני יותר בקטע של 'אם אני באה לעבוד, אז באה לעבוד', לא יכולה בינונית. אני רוצה להיות רקדנית סלוניים בסוף".