פרסום ראשון: דודו אהרון ונטלי לוי התארסו
זוכרים את כל הדרמה מהסיבוב הראשון? אז הפעם זה קורה באמת, דודו אהרון מאורס. הזמר ובת הזוג, הדוגמנית נטלי לוי, ניסו להסתיר את החדשות הטובות ולעשות חתונה בהפתעה אבל יש סודות שפשוט אי אפשר לשמור. "ערב טוב עם גיא פינס" עם פרטים ראשונים
מזה שבוע שהזמר דודו אהרון ובת זוגו, הדוגמנית נטלי לוי בת ה- 28, מאורסים. במערכת "ערב טוב עם גיא פינס" גילו שהזוג ניסה לשמור את האירוסים בסוד, ולוי אפילו לא מסתובבת עם טבעת אירוסין כפי שמקובל. הסיבה לאיפול התקשורתי ככל הנראה נובעת מהטראומה של הזמר מביטול האירוסין עם האקסית מלפני שנתיים. כזכור, דודו הציע נישואים לחברתו הקודמת, שיר רוזנבלום, שבינה ובין אמא של של הזמר לא שררו יחסים חמים. בין הזמר והאם נוצר נתק של ממש, מילים קשות הוחלפו גם בתקשורת, כאשר בשיא הריב הזמינה אמו של דודו לביתה רב לטקס שיתיר את האהבה.
לאחר אירוסין של תשעה חודשים, דודו ושיר ביטלו את החתונה ונפרדו. היחסים של דודו ואמו ציפורה השתפרו וכעבור זמן לא ארוך הוא הכיר את לוי, והשאר כבר היסטוריה. מה שהכי חשוב, זה שאמא ציפורה אוהבת אותה.
השניים שומרים על חיסיון הפרטים ומנסים לארגן חתונה שקטה. בשבוע האחרון הזוג כבר הספיק לערוך בירורים בכמה גנים ואולמות, והאירוע צפוי להתקיים ממש בקרוב. שיהיה בשעה טובה.
תגובת איש יחסי הציבור של דודו אהרון: "אנחנו לא מגיבים על חייהם הפרטיים של מיוצגינו".
"ערב טוב עם גיא פינס": ראשון עד חמישי ב-18:55 בקשת, ערוץ 12