mako
פרסומת

תתכוננו להתאהב: הכוכב החדש של משפחת ארצי

לני, הנכד של שלמה ארצי והילד של בן, עוד לא חגג יומולדת חמש וכבר מסתמן כרוק סטאר. ברפרטואר של הכישרון הצעיר יכולות שירה, ריקוד ותיפוף, שלגמרי גורמות לנו לדמיין אותו ממלא את קיסריה. ההורים שלו לא מופתעים: "הוא לא רואה אף אחד מהמשפחה ממטר"

אסף גולן
ערב טוב עם גיא פינס
פורסם:
הקישור הועתק

לני ארצי עוד לא בן 5 אבל בקצב הזה, לא נופתע אם הוא עוד ימלא את קיסריה ממש כמו סבא שלו, שלמה ארצי. בנם של השחקנית אנדריאה שוורץ והמוסיקאי בן ארצי, מככב לאחרונה ללא הפסקה בסרטוני אינסטגרם של ההורים הגאים. "אני יודעת שכולם אומרת את זה על הילדים שלהם אבל אני מרגישה שיש לו את זה", מתמוגגת האמא אנדריאה, "הוא לא רואה אף אחד מהמשפחה ממטר".

בסרטונים בכיכובו, אפשר לגמרי להבין שמתפתח לו מולטי-טאלנט של ממש: הילד שר, רוקד, ומנגן על גיטרה ותופים. גם אנשי יחסי הציבור לא נותרו אדישים לתופעה וכבר הזמינו אותו בליווי ההורים לאירוע השקה ראשון, שם הוא כמובן גנב את ההצגה עם ביצוע הורס לשיר של מייקל ג'קסון.

כבוד גדול לשלמה ארצי
נמצא יורש? | צילום: חדשות 2

אם חשבתם שבמשפחת ארצי שומעים רק את השירים של הסבא שלמה, אז תחשבו שוב. "סטטיק ובן אל תבורי שולטים אצלנו", סיפר האבא בן והוסיף: "פשוט לצד זה לפעמים גם ג'ון לנון מקבל דקת חסד". אנחנו כבר התאהבנו בנסיך לבית משפחת ארצי, שהצליח לכבוש אותנו דרך המסך.

"ערב טוב עם גיא פינס": ראשון - שלישי ב-18:50. קשת, ערוץ 2