נטע אלחמיסטר היא אחת הדוגמניות המצליחות והמרוויחות בישראל, ובזמן האחרון היא גם כובשת את הקהל מחוץ לגבולות הארץ. אבל למרות כל ההצלחה שלה, להפתעה הזאת היא לא ציפתה. אלווירה לובק, צעירה אוקראינית שחיה בדובאי, התלהבה מיופייה של הדוגמנית, וקעקעה על הזרוע את התמונה שלה.
"נדהמתי מהיופי שלה", סיפרה לובק למערכת ערב טוב עם גיא פינס. "היא מוכשרת, אופטימית וטובה. לא מזמן ראיתי פוסטים שהיא העלתה עם ילדים. היא מעוררת בי השראה, ואני מאוד שמחה שדווקא היא נמצאת על הגוף שלי. מקווה שמתישהו אגיע לישראל ואוכל לפגוש אותה". אנחנו על זה.


בזרוע נטויה: הבחורה שקעקעה את נטע אלחמיסטר על היד
הדוגמנית הישראלית כבר מזמן הפכה לבינלאומית, ועכשיו קיבלנו את האישור הסופי לזה. צעירה אוקראינית שחיה בדובאי עשתה לאלחמיסטר מחווה מפתיעה, וקעקעה על הזרוע את תמונתה של הדוגמנית, ולא רק בגלל יופייה
ערב טוב עם גיא פינס
|
| פורסם 05/12/19 20:10
