אוכל
מגזין סוף השבוע

פעם שלישית גלידת משמש

זה הביקור השלישי של המבקר במסעדת פאסטל, וגם הביקור המוצלח ביותר. המסעדה התחדשה בשף מוכשר, ומה אתם יודעים? אכלנו שם את אחת הארוחות הטובות של השנה: גרסה שנונה לבאן מי, מרק דגים נדיב שמצדיק את המחיר הגבוה שלו ומנת פסטה עילאית. בקיצור, אולי מסתנוורים פה קצת מהתכשיטים של הסועדות, אבל אמאל'ה איזה אוכל טעים

מאת: ביצה עלומה | אוכל טוב | פורסם 05/09/19 12:54 
פאסטל - קינוח משמש ותה ירוק (צילום: אוהד קב, יחסי ציבור)
צילום: אוהד קב, יחסי ציבור
חברים
פעילות
המלצות