אוכל
מגזין סוף השבוע

המהפכה הושלמה

חזרנו אל מסעדת אלנה במלון היוקרה נורמן בתל אביב וגילינו שהיא סוף סוף מצאה את עצמה. השף ברק אהרוני התחבר לרוח הזמן והמקום. הוא מגיש מנות מחומרי גלם עונתיים: הירקות הכי ירוקים, צלעות טלה ורדרדות ומנת דג ים שעולה 238 שקלים. והתוצאה? נהדרת

מאת: ביצה עלומה | אוכל טוב | פורסם 14/03/19 12:45 
אלנה - כיסוני טלה (צילום: דיוויד לופטוס, יחסי ציבור)
צילום: דיוויד לופטוס, יחסי ציבור
חברים
פעילות
המלצות