אוכל
מגזין סוף השבוע
מעוז אלונים ואיתי הרגיל פותחים בסטה

סלט הקיסר הכי, אבל הכי טעים שאכלתם בחיים

מה הסוד? מתכון טוב, אבל גם - ולא פחות חשוב - אנשובי איכותי. השפים של הבסטה שולפים מהמזווה כמה צנצנות של האוממי הכי אוממי שיש, ומכינים שלושה מתכונים שבשביל כל אחד מהם היינו מוכנים עכשיו לתת אצבע

מעוז אלונים ואיתי הרגיל | mako אוכל | פורסם 28/01/16 10:54 
סלט קיסר (צילום: אנטולי מיכאלו, mako אוכל)
צילום: אנטולי מיכאלו, mako אוכל
חברים
פעילות
המלצות