אוכל
מגזין סוף השבוע
מעוז אלונים ואיתי הרגיל פותחים בסטה

עושים קסמים עם ארטישוק ירושלמי

הוא אמנם קצת דפקט, מאתגר לניקוי ולא מתבשל באופן אחיד - אבל אי אפשר לקחת מהארטישוק הירושלמי את כוחות העל שלו בתבשילי קדרה, במרקים ואפילו בפירה. במסעדת הבסטה למדו איך למשמע אותו, והכינו איתו 4 מתכונים מושלמים לחורף

מעוז אלונים ואיתי הרגיל | אוכל טוב | פורסם 17/12/15 07:38 
ארטישוק ירושלמי ובייקון (צילום: אנטולי מיכאלו, אוכל טוב)
כאן עם בייקון. אבל רגע, יש גם מתכונים טבעוניים! | צילום: אנטולי מיכאלו, אוכל טוב
חברים
פעילות
המלצות