אוכל
מגזין סוף השבוע
מעוז אלונים ואיתי הרגיל פותחים בסטה

עראייס וטוסט שוויצרי: אוכל הרחוב הכי טעים שיש

יש ערך חינוכי באוכל רחוב. הוא מצליח לסמן את הפוליטיקה של האדמה, לצייר את תוואי ההיסטוריה, והוא בעיקר טעים, מאוד. ארבע שנים אחרי שסגרו את המעורב, חברי הבסטה נזכרים במנות הרחוב הכי מעוררות תיאבון שהגישו, וכמובן שיש גם מתכונים להכל. לכו תביאו פיתות

מיכל לויט | מעוז אלונים ואיתי הרגיל | mako אוכל | פורסם 14/04/16 12:49 
פותחים בסטה מעורב (צילום: אנטולי מיכאלו, mako אוכל)
המעורב, כך נטען, הומצא בסוף שנות ה-60 בסטקיות של רחוב אגריפס בירושלים | צילום: אנטולי מיכאלו, mako אוכל
חברים
פעילות
המלצות