אוכל
מגזין סוף השבוע
מעוז אלונים ואיתי הרגיל פותחים בסטה

המוס המושחת שיעשה לכם את הסופ"ש

השבוע צללנו עם השפים של מסעדת הבסטה לתוך סיר הפודינג, ונהנינו מכל רגע. פנה קוטה? צ'ק. מוס לימון? צ'ק. מלבי מהשמיים? צ'ק. עכשיו אפשר להמשיך את סוף השבוע

מעוז אלונים ואיתי הרגיל | mako אוכל | פורסם 05/11/15 10:23 
רפרפת, פותחים בסטה (צילום: אנטולי מיכאלו, mako אוכל)
מוס לימון. הרבה חמאה, הרבה ביצים - זה חייב להיות מושלם | צילום: אנטולי מיכאלו, mako אוכל
חברים
פעילות
המלצות