אוכל
מגזין סוף השבוע
מעוז אלונים ואיתי הרגיל פותחים בסטה

לא לבד ולא בחושך: מרקים פולנים ממזריים

יש לנו בארץ בערך שלושה חודשים ליהנות ממרק טוב, אז בואו לא נבזבז את הזמן. בניגוד לדימוי האפרפר - פולין מציעה שלל פטריות עם ריח של אדמה, ירקות שורש טובים והמון מרקים שמאפסנים את הסטיגמה בבוידעם ומציגים מטבח עשיר וצבעוני. פותחים בסטה, גרסת פולניה

מעוז אלונים ואיתי הרגיל | אוכל טוב | פורסם 19/11/15 10:08 
מרק כוסמת - בסטה (צילום: אנטולי מיכאלו, אוכל טוב)
מרק כוסמת פולני (המתכון בסוף). הרבה יותר עשיר ומלא חיים ממה שהיינו חושבים | צילום: אנטולי מיכאלו, אוכל טוב
חברים
פעילות
המלצות