אוכל
מגזין סוף השבוע
מעוז אלונים ואיתי הרגיל פותחים בסטה

הלביבות הכי טעימות שתאכלו בחג הקרוב

וגם בליני, שהוא בעצם בלילת פירה מטוגנת בחמאה, לביבות הודיות מהחלומות וסלט תפוחי אדמה, אבל עם איולי חזרת כמו שצריך. פותחים בסטה במהדורת חנוכה שכולה אור גדול

מעוז אלונים ואיתי הרגיל | אוכל טוב | פורסם 03/12/15 10:07 
לביבות תפוחי אדמה, פותחים בסטה (צילום: אנטולי מיכאלו, אוכל טוב)
לביבות חנוכה קלאסיות. לא בתמונה: שני טיפים שעושים את ההבדל | צילום: אנטולי מיכאלו, אוכל טוב
חברים
פעילות
המלצות