אוכל
מגזין סוף השבוע
מעוז אלונים ואיתי הרגיל פותחים בסטה

חג מולד בלאדי: סיור אוכל מעולם אחר בנצרת

סיור אוכל הוא אחלה דרך להכיר את העיר שאנחנו כל כך אוהבים: מאפייה משפחתית קטנה שכמו יצאה מאגדה, ירקן שמוכר עשבי תיבול מקומיים, בר שמשקיף על המולת חג המולד בכיכר, חומוס מסורתי שוקק חיים, קצבייה מדהימה וממתקים שאי אפשר לחזור הביתה בלעדיהם. יוצאים לדרך. ויש גם מתכונים

מעוז אלונים ואיתי הרגיל | mako אוכל | פורסם 24/12/15 10:41 
מאפיית אלמשהדאוי מסאחן נצרת (צילום: נמרוד סונדרס, mako אוכל)
קראו לו מסחן, קראו לו מחמר - העיקר שיהיה כזה | צילום: נמרוד סונדרס, mako אוכל
חברים
פעילות
המלצות