אוכל
מגזין סוף השבוע
מעוז אלונים ואיתי הרגיל פותחים בסטה

זה בכיס שלכם: מדריך הכיסונים של מסעדת הבסטה

צ'יבורק, שושברק, סמוסה וטורטליני - כולם שמות לעטיפות בצק, שמארחות בתוכן את השאריות הטעימות מהארוחה הקודמת. מעוז אלונים ואיתי הרגיל ממסעדת הבסטה מפנקים במתכונים לכל הארבעה, כולל כמה חוקים בסיסיים שכדאי לדעת

מעוז אלונים ואיתי הרגיל | אוכל טוב | פורסם 24/09/15 14:43 
צ'יבורק חזיר, פותחים בסטה (צילום: אנטולי מיכאלו, אוכל טוב)
צ'יבורק רוסי. מגישים עם שמנת חמוצה הכי סמיכה שיש | צילום: אנטולי מיכאלו, אוכל טוב
חברים
פעילות
המלצות