אוכל
מגזין סוף השבוע

שוקו שוקו

בגלל סופה טרופית אחת שפקדה בשנה שעברה את מדגסקר, הווניל כמעט נכחד מהעולם. ותראו מה קרה מאז: כלכלת המדינה נהרסה, מחיר קילו מהצמח השתווה למחירו של קילו זהב, החוות המגדלות הפכו למבצרים, בפריז המציאו מחדש את עולם הקינוחים ובשוק לוינסקי החלו לשמור על המקלות המעטים שנותרו כמו על אוצר. עכשיו ממליצים המומחים שנתכונן לתרחיש זהה, רק עם גידול קצת יותר בסיסי. למשל חיטה

ליאת בר סתו | מגזין mako | פורסם 05/07/18 11:41 
ראשית וניל (צילום: GettyImages- AFPKazuo Yasuoka​ ,שאטרסטוק)
צילום: GettyImages- AFPKazuo Yasuoka​ ,שאטרסטוק
חברים
פעילות
המלצות