אוכל
מגזין סוף השבוע

ריקבון למתקדמים

זה עשוי להיות מסריח על גבול המקולקל, מפוצץ בטעמים משונים ומוגש במסעדות יוקרה. האוכל המותסס, שמככב במטבח הסקנדינבי, עושה קאמבק ומאיים להשתלט על הקולינריה העולמית. איך קרה שגם מנות עם בשר או דגים ששודרגו עם חיידקים ופטריות והושארו שנה על המדף הפכו לטרנד הכי מעורר תיאבון? "ברגע שעוברים את שלב הפחד מגלים עולם. והעולם הזה הוא טירוף"

ריטה גולדשטיין | מגזין mako | פורסם 28/11/18 16:43 
אוכל מותסס ראשית (צילום: מתוך עמוד האינסטגרם nomaferments​)
"יש דברים שהם לא ראויים למאכל אבל יש המון שכן". רותי רוסו על מעבדת ההתססות | צילום: מתוך עמוד האינסטגרם nomaferments​
חברים
פעילות
המלצות